Over ons

Zorgeloos uw huis kopen of verkopen?

Al ruim 40 jaar Uw full service makelaar in Boxtel!

Een woning verkopen of kopen is een belangrijke emotionele en financiële gebeurtenis in het leven. Alfa Makelaardij geeft u daarom alle aandacht, informatie en begeleiding die u nodig heeft, zodat u uw woning tegen de beste prijs kunt kopen of verkopen.

Alfa Makelaardij verkoopt als full service makelaar dagelijks diverse soorten woningen en is regionaal sterk verankerd met ons kantoor in het centrum van Boxtel. Door onze lokale verbinding spelen we optimaal in op actuele ontwikkelingen. We schakelen snel, laten geen kans onbenut en regelen voor u het maximale.

Alfa Makelaardij staat voor kwaliteit en service. In de dagelijkse praktijk openbaart zich dat in uitstekende dienstverlening en een persoonlijke en betrokken benadering van onze servicegerichte makelaars. Ons deskundige team beschikt over alle kennis en weet exact welke wegen te bewandelen. We onderzoeken de markt, adviseren een realistische verkoopprijs en doorlopen alle stappen van het verkoopproces.

Verwacht bij Alfa Makelaardij geen doe-het-zelf-pakketten of uitgeklede diensten. Reken op heldere en eerlijke communicatie, een vast contactpersoon, op maat gesneden adviezen en optimale begeleiding. We nemen geen onnodige risico's, maar gaan bij de onderhandelingen wel voor een maximaal resultaat. Kortom, we ontzorgen u van A tot Z. 

Behalve de normale kantooruren van 9.00 tot 17.00 uur, zijn wij ook 's avonds en zaterdag op afspraak tot uw dienst. Kom gerust eens kennismaken en een kopje koffie drinken om te zien of wij ook u van dienst kunnen zijn!