Verkoop

Uw woning onder de aandacht

Als wij uw woning voor u mogen verkopen, dan betekent dit dat het pand door ons onder de aandacht wordt gebracht van een groot aantal belangstellenden. Tegelijkertijd met onze eigen zoekers worden de collega NVM-makelaars op de hoogte gebracht, die op hun beurt hun woningzoekers inlichten. De plaatsing op de NVM-website (www.funda.nl) is niet minder belangrijk, zeker gezien de enorme bezoekersaantallen die deze website al jarenlang tot de drukst bezochte woningsite van Nederland maakt. Ook via Facebook lanceren wij regelmatig ons nieuwe woningaanbod.


Middelen voor de verkoop

Natuurlijk staan ons nog meer middelen ter beschikking: de plaatsing van een bord, de verspreiding van brochures, adverteren in kranten en tijdschriften en uiteraard deze website. Uiteindelijk komt het aan op de bezichtigingen: wij presenteren uw woning aan belangstellenden en leiden ze rond. Onze makelaars zijn deskundig en nemen de tijd om uw woning op de juiste manier aan de kopers te presenteren.

Na afloop wordt een complete brochure met uitgebreide informatie verstrekt. Een mooi naslagwerk voor uw potentiële koper om thuis nog eens door te nemen.


Wij staan voor u klaar

Wanneer de onderhandelingen een aanvang nemen, adviseren wij u hierbij en voeren we deze voor u uit. Komt het daadwerkelijk tot een koopovereenkomst, dan dragen wij zorg voor een correcte vastlegging van de gemaakte afspraken in een koopakte. Uiteindelijk zorgt de notaris voor de juridische overdracht.
Hoewel onze opdracht dan voltooid is, kan het toch voorkomen dat er naderhand onverwachte problemen ontstaan met de woning. Ook dan kunt u uiteraard op ons rekenen!

Bel ons gerust voor een kennismaking, wij komen geheel vrijblijvend bij u thuis om u te vertellen over onze dienstverlening.